[REVIEW] The History of Whoo Seol Whitening & Moisture Cream

Standard

Haii teman lama tak jumpa. Gila yaa dah lama banget ga ngeblog sejak kerja udah ga pernah lagi. Oia kali ini mau review produk whoo yg terkenal itu.

Kali ini cuma review ala kadarnya yaa… Kulit warna sawo mateng khas wanita indonesia. Tipe kulit cenderung normal kering tidak memiliki sejarah alergi terhadap bahan tertentu, tidak memiliki pori besar dan tidak acne prone hehehe

Sedikit tentang The History of Whoo Gongjinhyang Seol Whitening & Moisture Cream

SK_WHOO_00708

“The larger and better The History of Whoo Seol Whitening Moisture Cream is the new and updated Whitening Cream from The History of Whoo Seol line. The upgraded version of The History of Whoo Seol Whitening Moisture Cream helps fight blemishes, dark spots, and age spots to brighten up the overall skin and prevent for dark pigmentation. The formula has been upgraded with the addition of hyssopus officinalis extracts which helps to condition and protect the skin from external aggressors.

‘Chilhyangpalbaeksan’ and wild chrysanthemum extract, active whitening ingredients, penetrate deep within the skin for a complexion as clean and clear as a white gem. With a texture as smooth as fresh cream, the product goes on gently and delicately. Whitening Cream also keeps the skin moisturized for a long time with its high moisture content. As soon as it is applied, it gives a powdery feel and brightens the skin tone with a special smoothness that lasts into the next day.

[Gongjinhyang:Seol – Mild royal court whitening to keep skin fair and clear]

‘Chilhyangpalbaeksan’ and mother chrysanthemum extract have been added to protect the skin and enhance the internal functioning of the skin to provide care for concealed spots as well as skin dullness. It is an Oriental medicine-based whitening line for the fundamental resolution of skin problems.

To Use After using Whitening Lotion, apply a sufficient amount to the forehead, cheeks and chin and gently spread in an outward direction.”

 

Oke… berdasarkan deskripsi dapat memudarkan flek, blemish dan meratakan warna kulit eumhmmm jujur untuk cream ini belum lama dipakai jadi untuk membuktikan deskripsi produk tersebut memerlukan waktu doonk yaaa hehehe. Bisa dilihat kulitku masih jauh dari kata sempurna, warna kulit belum merata itemnya bersihnya, masih ada bbrp spot item yang cukup menggangku pemandangan kalo lagi narsis ngaca kek kuntilanak. Yaaah mau gimana lagi ngarep muyus kek song hye gyoo kaga kesampaian hahaha. Daripada aku banyakan curcol ga jelas silahkan liat poto nista do bawah inih. Foto tanpa effect blur dan lain sebagainya, photoshop dijadikan sarana untuk meng-crop dan me-resize gambar *gilak ya photoshop cuma gw pake buat gituan…. Terlalu*

Seol Whitening & Moisture Cream

Seol Whitening & Moisture Cream

Tekstur cream ini rada ngebalsem errrrrr apa yah linggisnya sih balm gitu… Gampang di oles… muka langsung jd halus seketika. percaya itu akibat dimethicone…bwahaha. Keesokkan paginya muka keliatan cerah. Harga untuk fullsize lumayan menikam dompet nih kalo mau nyoba sih beli sample-nya aja murah😀

Next update lagi deh ntar hehehe, tata bahasa masih kacau *emank kapan gw bkin postingan ada yg bener??*

2 thoughts on “[REVIEW] The History of Whoo Seol Whitening & Moisture Cream

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s