[REVIEW] BB Cream BRTC

Salam…

Dua hari yang lalu nyobain ni bbc… namanya cewe kalo udah kena racun bbc pasti ya nyarii ya. beberapa review menyebutkan bbc brtc ini bagus bgt sampai Maia Estianty pun bela2in ke Jepang pa Korea gitu beli ni bbc. Akhirnya orderlah diriku si BRTC Whitening and Wrinkle Repair IDR229k. apply dimuka… pertama dia ga bikin pektay pas awal pake langsung nyatu ma warna kulit tapi ko ga nutupin warna kulit yg ga rata yaa beda bgt ma bbc cell alive yg pernah gw pake.

BB Cream

Apa jangan2 musti pake concealer? tp kan gw kaga punya t,t hiks..

bbc Β ini tahan seharian ko… bersahabat juga ma loose powder revlon ku atopun garnier hehehe. keliatan natural juga. Dari score 1 – 5 kasih 3 deh dia kalah ma harganya yang mehoong hahaha

Berikut Info dari bbc ini

BRTC PERFECT PROTECT SYSTEM Whitening & Repairing BB Cream SPF37 PA++ blends the benefits of skin care and makeup, simultaneously performing functions of whitening care, sunscreen, anti-wrinkle care and concealer. It not only evens up and brightens up complexion, but also conceals imperfections. In addition, it keeps providing skin with rich nourishment and a reliable sunscreen. Its light and soft texture allows natural and flawless finish that is far superior to any traditional foundation. For all skin types, especially skin troubled with spots and imperfections.
This product is highly recommended by the famous TV show β€œNu Ren Wo Zui Da”.

how to use it
After daily skin care procedure, apply to entire face.

ingredients

  • titanium dioxide / Zinc Oxide: reflects UV rays and protects skin.
  • Arbutin: whitens skin.
  • Adenosine: reduces the appearance of wrinkles.
  • Actyl Hexapeptide-8: reduces the appearance of wrinkles and expression lines.
  • Hydrolyzed Collagen: hydrates skin and restores elasticity.
  • Bisabolo: calms and soothes skin, eliminates germs.
  • Hyaluronic Acid: a potent moisturizer.
  • Beeswax: nourishes skin and kill germs.

 

About these ads

One response to “[REVIEW] BB Cream BRTC

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s